Skip to main content

Om ervoor te zorgen dat we van elkaar weten wat we aan elkaar hebben, heb ik uitgewerkt wat je van mij mag verwachten en wat ik van jou verwacht.

Consult- en behandelingsvoorwaarden

Wanneer je een afspraak bij mij maakt, mag ik veronderstellen dat je je via deze website op de hoogte hebt gesteld van mijn werk en een waarheidsgetrouwe verwachting hebt van wat ik zal gaan doen.

Ik reken op jouw volledige eerlijkheid en openheid bij het verstrekken van informatie aan mij. Ik vind het goed als je iemand meebrengt tijdens het consult als dat belangrijk is voor het verstrekken van eerlijke informatie en niet verstorend werkt.

Wanneer je een behandeling ondergaat, weet je dat je met een pijnlijk deel van jezelf geconfronteerd kunt worden en de gedachtenverandering die door de behandeling kan optreden, tijdelijke verwarring bij je kan geven.

Bij de behandeling zijn andere aanwezige personen altijd verstorend voor het proces. Mijn advies is dan ook om alleen te komen.

Ook knellende kleding, een riem, een BH, ketting of ring kunnen verstorend werken en verzoek ik je daarom niet te dragen of af te doen voor de behandeling.

Ik zal je altijd behandelen met de zorgvuldigheid, die je van mij als huisarts mag verwachten. En je bent verzekerd van mijn beroepsgeheim.

 

Klachten

Hoewel ik je beloof altijd zorgvuldig en respectvol met jou en je klachten om te gaan, zou het kunnen gebeuren dat ontevreden bent over mij, mijn werk of het resultaat.

In dat geval nodig ik je graag uit om erover met mij te praten. Ik sta open voor terugkoppeling en heb nooit de bedoeling gehad om je op enige wijze te schaden.

Wanneer je het lastig vindt om het met mijzelf te bespreken of wanneer wij er samen niet uit komen, kun je je wenden tot de klachten- en geschillencommissie.

Omdat ik dit werk doe met de verantwoordelijkheid van huisarts, valt de beoordeling van mijn handelen ook onder het medisch tuchtrecht.

Betalingsvoorwaarden

Ik stuur je een schriftelijke bevestiging van de afspraak die wij gemaakt hebben.

De tarieven op de website op het moment waarop onze afspraak tot stand is gekomen, zijn bindend. Na afloop  van het consult of de behandeling stuur ik je de rekening.

Wanneer je  op het afspraakformulier hebt aangegeven dat je deze voorwaarden hebt gelezen en begrepen en ermee akkoord bent gegaan, verplicht je je tot betalen van het tarief voor het consult of de behandeling binnen 7 dagen.

Herinneringsnota’s verhoog ik steeds met € 10 administratiekosten.

Zodra het mogelijk is om (een gedeelte van) de rekening vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar, zal ik je dat laten weten (ook wanneer het consult of de behandeling in het verleden heeft plaatsgevonden).